Arazoak zinetokian - Morales, Ana Isabel; Villate, Agurtzane (Iruñea : Pamiela, 2009)
Oihenart bere urtebetetzea ospatzen ari da amarekin. Merienda ondoren zinemara joatea erabaki dute eta bertan egoera konplikatuko da. Oihenartek arazoak ditu; ama desagertu da eta bakarrik dago zineman. Amak ere arazoak ditu; Oihenart desagertu da eta haren bila hasten da zineman... Zuk zer egingo zenuke kasu horretan? Irakurri ipuin hau eta gozatu idazleak eta ilustratzaileak proposatutako abentura honekin.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura