Pasaia blues - Cano, Harkaitz (Zarautz : Iruñea ; Susa, 1999)
Harkaitz Canoren lehen nobelak Beluna Jazz izena zuen, bigarren honek Pasaia Blues: trama korapilatsu bat askatzen diguna, genero beltzeko eleberrien konbentzioen lotsa izan gabe, eta destinu petralaren iruzurra agerian utziz. Cesar Telleria ertzaina bere bizitzako kasu zitalenean murgilduko da, halako zurrunbilo ankerrik inoiz espero ez izan arren.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak