Ahaztutako mapen denda - Baccalario, Pierdomenico; Arana, Aitor; Bruno, Iacopo (Bilbao : Gero, 2009)
Hiru neska-mutiko, Jason, Julia eta Rick, abentura irrikaz... Itsaslabarraren ertz-ertzeko etxea, gela misteriotsuz betea... Irekitzen den atea... Altxorra eskutatzen duen mapa misteriotsua...
12 urtetik aurrera (horia)
La bottega delle mappe dimenticate
Keywords: Abenturak; Misterioa; Denbora-bidaiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak