Ahaztutako mapen denda / [testua, Pierdomenico Baccalario ; azala eta marrazkiak, Iacopo Bruno ; itzulpena, Aitor Arana] - Baccalario, Pierdomenico (Ulysses Moore (Mezulari), 2009)
Hiru neska-mutiko, Jason, Julia eta Rick, abentura irrikaz... Itsaslabarraren ertz-ertzeko etxea, gela misteriotsuz betea... Irekitzen den atea... Altxorra eskutatzen duen mapa misteriotsua...