Paskalin kulero-zikin - Dueso, Antton; Elustondo, Miel Anjel (Bilbao : Desclée Brouwer, 2009)
Gandor gorriko Punki oilartuarekin, ohiko haur-gazte literaturatik at, ikasleei benetan interesgarri zaizkien gaietan murgilduko gara.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Adiskidetasuna; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura