Paskalin kulero-zikin / Antton Dueso ; egilearen marrazkiak ; Miel Anjel Elustondoren moldapena - Dueso, Antton (Ipotxak eta erraldoiak (Desclée de Brouwer), 2009)
Gandor gorriko Punki oilartuarekin, ohiko haur-gazte literaturatik at, ikasleei benetan interesgarri zaizkien gaietan murgilduko gara.