Heriotzarako jantzita / Donna Leon ; itzultzailea, Jesus Mari Lasa - Leon, Donna (Uzta gorria (Erein), 2009)
Trabesti bat aurpegia desitxuratuta hilda agertu da. Soluzionatu gabeko krimenen zerrendarako bat gehiago ote? Hala dirudi. Baina Brunettik, ezgun zaion irudikortasun paregabearekin, berehala jakingo du gorpua Leonardo Mascari, Verona Bankuko zuzendari eta Veneziako hiritar ohoretsuarena dela