Nur eta herensugearen tenplua / Toti Martínez de Lezea ; marrazkiak, Juan Luis Landa ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Martínez de Lezea, Toti (Nur (Erein), 2009)
Hirugarren emate honetan, Nur, bere gurasoekin batera, Txinara joan da bizitzera. Bertan, lagun berriak egiten ditu eta gaurko egunean hoietako baten urtebetzea ospatuko dute, Guo Guo-rena, hain zuzen. Horretarako, jolas parke erraldoi batean egin dute hitzordua eta jolastu bitartean omenduaren desagerpenaz ohartuko dira. Bere bilaketan, laberinto bateanmurgilduko dira eta bertatik ateratzeko, bidean aurkitutako igarkizunak ebatzi beharko dituzte eta ondorioz, topatzen joango diren herensugearen bederatzi ateak igarotzeko gai izango dira.