Judy Moody unibertsitatera doa - McDonald, Megan; Biguri, Koldo; Reynolds, Peter H. (Bilbao : Mensajero, 2009)
Judy Moody nagusitu egin da eta eskolaz aldatuko da: unibertsitatera joango da eta bestelako bizipenak eta abenturak izango ditu han. Judyk bere tutorea ezagutzen duenean -Chloe du izena eta superinteresgarria da!- eta harekin batera Unibertsitateko bizitzan murgiltzen denean, matematikekiko duen mate-tema, erabateko super-poza bilakatzen da. Tutore berria bilatuko du... jada ez da Judy Moody izango, Ms College baizik.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura