Judy Moody unibertsitatera doa / Megan McDonald ; marrazkiak, Peter H. Reynolds ; itzulpena, Koldo Biguri - McDonald, Megan (Judy Moody (Mezulari), 2009)
Judy Moody nagusitu egin da eta eskolaz aldatuko da: unibertsitatera joango da eta bestelako bizipenak eta abenturak izango ditu han. Judyk bere tutorea ezagutzen duenean -Chloe du izena eta superinteresgarria da!- eta harekin batera Unibertsitateko bizitzan murgiltzen denean, matematikekiko duen mate-tema, erabateko super-poza bilakatzen da. Tutore berria bilatuko du... jada ez da Judy Moody izango, Ms College baizik.