Bakarka : euskera a distancia 2 - Letamendia, Juan Antonio; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1985)
"Bakarka" euskara zeure kasa ikasteko metodoa da, liburu hau lehendabiziko ikastaroaren jarraipena da. Bigarren Hezkuntzako ikasleei zuzenduta dago. Liburuaren bukaeran ariketen emaitzak eta hiztegi labur bat dakartza.
1985/09/11
1985/09/11
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Euskara -- Metodoak; EIMAk onetsitako materialak; Hizkuntzak ikasteko metodoak; Monografiak; Baliabide digitalak