Estropadak / ekoizlea, Lavender films (Gure Kirolak (Lavender films), 1989)
"Gure Kirolak" bideo seriea, gorputz heziketa ematen duten maisuentzak prestatutako materiala da. Bideo bakoitzean bi atal nagusi bereiz daitezke: kirolari dagokiona, non kirolaren ezaugarri eta berezitasunak erakusten diren; eta, gorputz heziketa gelan egiteko proposatzen den jolasa. Bigarren atalean proposatzen den jolasa bideoan ikusi diren kirolekin zerikusia dute. Jolas hauek lantzeko erabiliko ditugun tresnak, eskolan bertan aurki ditzakegunak izango dira.