Biziaren hiztegiaz / Txomin Peillen Karrikaburu - Peillen, Txomin (1932-2022) (Euskaltzainak (Euskaltzaindia), 2008)
Egilea, aintzinako euskaldunek zuten biziaren hiztegitik abiatuz, munduaz zeukaten perzepzioa edo irudi berezia berpizten saiatzen da.