Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez - Keinu Taldea; Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Hamalaugarren zinta honetan 5 bideo labur jasotzen dira.
. 1.Txoritxoa eta antzarrak (Keinu Taldea) . 2. Mixen eguna da (Keinu Taldea) . 3. Max, Mix eta Mox aroztegian (Keinu Taldea) . 5. Soinularia eta zezena haserre daude (Keinu Taldea)
Haur Hezkuntza
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak