Haurrak euskalduntzen bideoaren bidez : ni txontxongiloa - Goiztiri Taldea; Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Haurren euskalduntzea laguntzeko helburuarekin, 1982. urtean Hezkuntza Sailak bideo sorta bat ekoiztu zuen Imanol Urbietaran zuzendaritzapean. Bideoetan euskara lantzeko hainbat elementu agertzen dira: ipuinak, marrazkiak, txotxongiloak, abestiak, motrizitatea... Zortzigarren zinta honetan 10 bideo labur jasotzen dira.
. 1. Ni txontxongiloa 1 (Goiztiri Taldea) . 2. Ni txontxongiloa 2 (Goiztiri Taldea) . 3. Ni txontxongiloa 3 (Goiztiri Taldea) . 4. Ni txontxongiloa 4 (Goiztiri Taldea) . 5. Ni txontxongiloa 5 (Goiztiri Taldea) . 6. Ni txontxongiloa 6 (Goiztiri Taldea) . 7. Ni txontxongiloa 7 (Goiztiri Taldea) . 8. Ni txontxongiloa 8 (Goiztiri Taldea) . 9. Ni txontxongiloa 9 (Goiztiri Taldea) . 10. Ni txontxongiloa 10 (Goiztiri Taldea).
Haur Hezkuntza
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak