Hegaztiak - Mettler, René; Delafosse, Claude; Gallimard Jeunesse; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2008)
Hegaztiak dena du ederra: hegan egiteko modua, lumak, arrautza, habia. Ikas dezagun hegaztiak nola bizi diren. Irudi ederrak bezain zehatzak eta errealistak, gure inguruan dugun mundua hobeto ulertzeko. Orrialde gardenak, aurkikuntza harrigarriak egiteko.
2008/04/08
2 urtetik aurrera (urdina)
L'oiseau
Keywords: Hegaztiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; EIMAk onetsitako materialak