Txillardegi eta ziminoa - Zapiain, Markos (Zarautz : Susa, 2007)
Marcos Zapiainen ustez, "Txillardegiri beti izan zaio kezkabide, eta liluratu egin du, gizakiaren eta ziminoaren arteko muga lausoak, eta nahasketak. Ondorio larriak ere atera ditu gogoetotatik: arimaren hilezkortasunaren ezina, besteak beste".
Keywords: Txillardegi -- (1929-2012); Saiakerak; Baliabide digitalak