Zonbiak datoz! / David Fernández Sifres ; ilustratzailea, Ximena Maier ; itzultzailea, Aitor Arana - Fernández Sifres, David (Paper txoriak. Sail urdina (Ibaizabal), 2025)
Zonbi hauek barrez leherraraziko zaituzte. Villavernes herrian bisitari ikaragarriak izango dituzte. Zonbiak dira, eta ez dirudi inor konturatu denik. Pantxo, Teban eta Josezer lagunek badakite hildako biziak arriskutsuak izan daitezkeela. Ziur daude herritarrak jan nahi dituztela eta, horregatik, haiek geldiarazteko modua aurkitu behar dute. Horretarako sekulako armak eskuratu dituzte: ileordeak, errotuladoreak, komuneko papera eta pizza mordoa...