UNRWA Euskadi / Palestinako Errefuxiatuentzako Nazio Batuen Agentzia (UNRWA Euskadi) (UNRWA Euskadi, 2022)
UNRWA Palestinak Ekialde Hurbilean dituen errefuxiatuentzako Nazio Batuen Agentzia da. UNRWA Euskadik bi helburu nagusi ditu: palestinar errefuxiatuen egoerari ikusgarritasuna ematea, batetik, eta herritarrak zein erakunde publiko eta pribatuak haien aldeko laguntza emateko mobilizatzea, bestetik. Erakundearen beste zereginetako bat, Euskadin, Giza Eskubideak sustatzea da, herritartasun globalerako hezkuntzaren eta sentsibilizazioaren bidez. Besteak beste, hezkuntzako hainbat ikastetxeetako ikasleek eta irakaslek Palestinako herriaren alde egindako bideoak ikus daitezke webgune honetan.