Oso ondo portatuko naiz - Haughton, Chris; Mujika, Maialen ([Madril] : NubeOcho, 2025)
Antton sukaldera sartu da... "Mmm! Paste bat!" Haritzi ondo portatuko nintzela hitz eman diot. Baina...
4 urtetik aurrera (urdina)
Oh no. George!
Keywords: Txakurrak; jokabidea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak