Amestoki goxoa (batuaz) - Kazabon, Antton; Iparragirre, Leire; Davant, Jean Louis; Ikas (Uztaritze : Ikas, 2024)
Etxeko gereziondoa asko maite du Laino ttikiak; zuhaitzaren itzalpean du bere amestoki goxoa aurkitu. Baina udaberri batez, gerezitze zaharra ez da hostatu. Nola uler betidanik ezagutu duen gereziondoa ez dela berriz loratuko? Lainok asmatuko du galtze horri buru egiteko eta gereziondo maitearen iraunarazteko molde poetikoa.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Heriotza; Dolua; Natura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Baliabide digitalak; Audio-ipuinak; Audioak