Artefaktua : Leire Milikua Larramendi - Milikua Larramendi, Leire; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2023)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 7. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2023ko urriak 14).
Booktuberboom egitasmoa: Haizea Lopez de Goikoetxea - "Azken dantza New Yorken" (Lur Gallastegi)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak