Artefaktua : Eneko Bidegain - Bidegain, Eneko; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2023)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 7. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2023ko urriak 7).
Booktuberboom egitasmoa: Harri Mitxelena eta Ekain Amillano- "Gartxot" (komikia, Asisko Urmeneta)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak