Lurrak atseden hartu zuenekoa - House, Emily; Satrustegi Andrés, Iñigo; Rey, Fernando (Rubí (Bartzelona) : Picarona, 2024)
Lurra pattal zegoen eta medikuarenera joan zen. Ezinezkoa zirudien medikuak eskatu ziona. Hurrengo egunean, baina, hori sorpresa hartuko zuena!
5 urtetik aurrera (urdina)
Earth Takes a Break
Keywords: Ekologia; Lurra (Planeta); Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak