Lurrak atseden hartu zuenekoa / [testua eta irudiak, Emily House ; itzulpena, Iñigo Satrustegi ; zuzenketa, Fernando Rey] - House, Emily (Zenbat emozio! (Picarona), 2024)
Lurra pattal zegoen eta medikuarenera joan zen. Ezinezkoa zirudien medikuak eskatu ziona. Hurrengo egunean, baina, hori sorpresa hartuko zuena!