Banabil B1 : lan-koadernoa - Aio Aresti, Beatriz; Etxabe Goñi, Itziar; Irazabal Barrenetxea, Joseba; Nieva, Estibalitz (Aduna : Elkar, 2024)
Banabil B1 mailako Lan-koadernoa, Banabil euskara-metodoaren osagaia da, eta, ikasmaterial osoa bezala, euskarazko komunikazio konpetentzia lantzeko ikasmaterial espezifikoa. Banabilen baitan lan-koaderno hau B1 mailako alderdi formalean sakontzeko baliabidea da.
Banabil euskara-metodoa ikasgelan, elkarreraginean eta irakaslearen gidaritzapean erabiltzeko ikasmateriala da. Oro har euskararen irakaskuntzan erabiltzeko metodo baliagarria bada ere, gazte-jendea du helburu: gazte eta nerabeentzat erakargarriak eta esanguratsuak diren baliabideak, gaiak eta lanketak eskaintzen ditu.
DBH, 3. eta 4. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2023ko deialdia)
2024/07/09
Keywords: Euskara -- Metodoak; EIMAk onetsitako materialak; Hizkuntzak ikasteko metodoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak