Uda alferkeria gozoan - Cid, Almudena; Martín, Montse; Murua, Mitxel (Irun : Alberdania, 2024)
Olympia oso neska berezia da. Amets bat du eta etsi gabe borrokatuko da hura lortzeko: Olympiak gimnasta olinpikoa izan nahi du.
Erroman txapelketa jokatu ondoren, Olympia bere etxera itzuli da uda pasatzera. Gasteizen ikaragarri dibertitu da bere betiko lagunekin: autotxokeetan ibili, igerilekura joan eta, gainera, patinaje artistikoa deskubritu du… Primeran ibili da alferkeria gozoan, ondoegi… Oporrak, ordea, berehala bukatu dira eta bera ia ez da entrenatu! Zorionez, bere ingurukoen laguntza izango du, lagunena, etxekoena, taldekideena… eta Mariorena?
8 urtetik aurrera (gorria)
Verano en blanco
Keywords: Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Gimnastika- -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Joko olinpiko- -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura