Banabil euskara-metodoa : lan-koadernoa A2 - Aio Aresti, Beatriz; Arrese-Igor Olascoaga, Amaia; Etxabe Goñi, Itziar; Irazabal Barrenetxea, Joseba; Nieva, Estibalitz; Ezeiza Ramos, Joseba; Nazabal Iriberri, Jokin; Dorronsoro Iraeta, Jone; Lukas Odriozola, Ainhoa; Arozena, Idoia; Aranburu Santamaria, Gorka; Hiru Damatxo (Aduna : Elkar, 2024)
BANABIL ikasmateriala ikasgelan, elkarreraginean eta irakaslearen gidaritzapean erabiltzeko euskara-metodoa da. Hezkuntza arautuan eta euskaltegietan erabiltzeko egokia bada ere, nagusiki gazte-jendea du helburu, gazteentzat erakargarriak eta esanguratsuak diren baliabideak, gaiak eta lanketak eskaintzen baititu.
DBH, 1. eta 2. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2023ko deialdia, EIMA 1, 2024ko deialdia)
2024/01/15
Keywords: Euskara -- Metodoak; EIMAk onetsitako materialak; Hizkuntzak ikasteko metodoak; Curriculumeko baliabideak