Saguaren bidaia ibaian behera - Melvin, Alice; Snow, William; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Sagua ibaian behera abiatu da lagun bati bisita egiteko asmoz, eta, patxada osoz arraunean dabilela, zenbait habitat ikusiko ditu helmugara iritsi bitartean. Animatzen al zara zu ere? Ikusi zein oparoa den bizitza ibaian eta ibaiertzetan, eta altxatu hegalak, ibaiaren ondoan dauden etxeen eta denden barrualdea ikusteko. Eta hori gutxi balitz bezala, liburuaren azken orrialdeetan informazio asko aurkituko duzu, ibaian bizi diren animaliak eta landareak zer-nolakoak diren ikasteko eta saguak bidaiarako zer gauza hartu dituen jakiteko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Mouse on the River. A Journey Through Nature
Hegaldun liburua
Keywords: Bidaiak; Ibaiak; Ingurumena; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak