Zizareren mundua : urtaroak - Berg, Esther van den; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2024)
Zizare lan eta lan aritzen da urte osoan. Udaberrian, loreen haziakereiten ditu; udan, animalien kumeak ikustera joaten da; udazkenean, hostoak biltzen ditu eskuarearekin, eta neguan, bero-bero janzten da. Zer gauza daude lotuta urtaro bakoitzarekin?Eta zer gertatzen da basoan? Ikusi Zizarerekin batera zer gertatzen den lau urtaroetan. Urtaroei buruz ikasteko liburu bat, gauzak ikusi eta seinalatzeko.
3 urtetik aurrera (urdina)
De wereld van Worm, Seizoenen
Keywords: Urtaroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zizareak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura