Orion eta iluntasuna - Yarlett, Emma; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Orion haurrari beldurra ematen diote liztorrek, munstroek, txabolek, ekaitzek, txakurrek, armiarmek, eta altuerak, baina beldur handiena ematen diona zerta da... ILUNTASUNA!

Murgildu Orionekin batera, abentura honetan. Ikusi nola egiten dion aurre bere beldurrik handienari, eta nola jabetzen den beldurgarritzat zuen hura, berez, atsegin-atsegina dela!
3-6 urte (urdina)
Orion and the Dark
Keywords: Beldurra -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura