Ama Lur miresgarria : landare eta animalia harrigarriak - Prieto Fernández, Amador; Villar, Joseba del; Ortega, Hektor (Bilbo : Sua Edizioak, 2023)
Ba zenekien Euskal Herriko haritz espezie batek orri iletsuak dituela? Edo hegazti bati kaskabeltz handia esaten diogula hogei gramo ozta-ozta pisatu arren? Ba zenekien garo edo iratze mota batek bi metro eta erdiko hostoak dituela? Eta gure mendietan intsektuak ehizatzen dituzten landare haragijaleak hazten direla? Euskal Herriko landare eta animaliek hamaika berezitasun dituzte. Liburu honetan horietako asko aurkituko ditugu. Euskal ekosistemetan buru-belarri murgilduko gara, jakin-mina akuilu eta argazki ikusgarriak bidelagun, miretsita utziko gaituzten unibertso natural ezezagunen bila.
Asombrosa Ama Lurra: plantas y animales increíbles
Keywords: Landareak -- Euskal Herria; Animaliak -- Euskal Herria; Zientzia-dibulgazioa; Ekosistemak -- Euskal Herria; Monografiak