Artefaktua : Oihane Amantegi - Amantegi, Oihane; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2023)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 7. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2023ko irailak 30).
Booktuberboom egitasmoa: Haizea San Roman - "Amaren eskuak" (Karmele Jaio)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak