Bonbolosauroa - Bright, Rachel; Chatterton, Chris; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Egoera gure aldekoa ez denean behin eta berriz saiatzera bultzatzen gaituen liburua. Bonbolosauroak lehen bizikleta estreinatuko du, txirrindularitzako lasterketan parte hartzeko justu garaiz. Hala ere, behin eta berriz bizikleta gainean jarri arren, beti lurrean amaitzen du. Etsi egingo ote du ala lortuko du txirrindularitzako lasterketara joatea eta helmuga gurutzatzea?
3-6 urte (urdina)
The Wobblysaurus
Keywords: Dinosauroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak