Elurretako munstruo madarikatua - Perez, Sébastien; Lacombe, Benjamin; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Suitza, 1976. Izua haranean! Elurretako munstro madarikatua Appenzell herri txikiaren inguruan dabil. Xeherlock, Magali sagutxo lagunarekin batera, izaki misteriotsuaren bila abiatu da...
8-10 urte (gorria)
Charlock. Le chabominable Monstre des Neiges
Keywords: Misterioa -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Katuak -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura