Miren Agur Meaberen "Urtebete itsasargian" obra lantzeko proposamen didaktikoa - Etxeberria Zufiaurre, Izaskun; Mitxeltorena, Nerea; Meabe, Miren Agur; Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa (Iruñea : EIBZ, 2019)
Egitasmoaren helburu nagusiak bi dira: batetik, Euskal Hizkuntza eta Literaturako ikasgeletan literatura hezkuntza lantzeko liburu-zerrenda - Eskolako Literatur Kanona - proposatzea; bestetik, liburu horiek lantzeko proposamen-didaktikoak eskaintzea. Miren Agur Meaberen "Urtebete itsasargian" liburua lantzeko proposamen hau Izaskun Etxeberria eta Nerea Mitxeltorena irakasleek aurkeztutakoa da.
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Gernika-Lumo -- Historia -- 1937 (Bonbardaketa); Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak