Artefaktua : Akaitze Kamiruaga - Kamiruaga, Akaitze; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2023)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 6. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2023ko maiatzak 20).
Booktuberboom egitasmoa: Ainhoa Carabias, Ioar Oroz (Iñigo Haritza ikastetxea) - "Mila gau eta bat gehiago" (Patxi Zubizarretaren bertsioa, Erein argitaletxea)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak