Artefaktua : Maite Lopez Las Heras - López Las Heras, Maite; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2023)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 6. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2023ko martxoak 25).
Booktuberboom egitasmoa: Izei Martinez eta Oier Olaberria (Iñigo Haritza ikastetxea) - "Harry Potter eta sorgin-harria" (J. K. Rowling)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak