Peru eta otsoa (arazo-egoera) / Nerea Uribe Muñoz eta Idoia Alonso Olivares - Uribe Muñoz, Nerea (IRALE (2021-2022 ikasturtea), 2022)
Ikus-entzunezko lana da; hain zuzen ere, euskarara ekarri da Walt Disneyren gaztelaniazko film labur bat. Hauek dira proiektuaren helburuak: musika-tresnen sailkapena azaltzen duen film musikala euskaraz eskaintzea; irudimenaren bidez, ipuin klasikoetako otsoaren irudia aldatzea; eta ipuina interpretatzea musika-tresna tradizionalen eta IKTen laguntzaz.