Piztu Matematika, bizi "ON"ean : denetariko baliabideak DBHko 1. ziklorako - Toucet, Begoña; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2022)
DBHko 1. zikloko Matematikako hainbat gai lantzeko ariketen bilduma da. COVID-19a dela-eta (edo antzeko egoerak direla eta) izaten diren etxealdietan erabiltzeko materiala eskaini nahi izan die egileak ikasleei eta gainerako irakasleei.
Bibliografia eta web-grafia: 181.-182. or.
DBH, 1. zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak