Behien apokalipsia! / [testua] Guy Edmonds, Matt Zeremes ; ilustratzailea, Jake A. Minton ; [itzupena, Aitor Arana] - Edmonds, Guy (Zonbien egunerokoak (Mezulari), 2022)
Hirikaskar izeneko nire hirian heldu guztiak zonbi bihurtu dira, baina ez dira zonbi garun-jaleak, filmetan bezala. Zonbi hauek behiak dira. Kaleetan marru eginez dabiltza, lerdea bota eta bota. Eta haien lerdea gainera erortzen bazaizu, zureak egin du! Ondorioa ikaragarria izango da. Zorionez, nire lagunek eta nik plan bat daukagu sendabidea aurkitzeko.