Artefaktua : Nerea Ibarzabal - Ibarzabal Salegi, Nerea; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2023)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 6. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2023ko otsailak 11).
Booktuberboom egitasmoa: Urtzi Garcia eta Ihart Goikoetxea (Iñigo Aritza ikastetxea) - "Nire eskua zurean" (Mariasun Landa)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak