Begiratu dezaket zure ohean? - Genechten, Guido Van; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2022)
Xaguk jakin-min handia du, eta dena jakin nahi du. Gaur gauean, bere lagunek ondo lo egiteko zer egiten duten ikustera joango da. Usoaren, elefantearen, txakurraren, koalaren, txerriaren eta ardiaren oheak bisitatuko ditu. Bakoitzak lotarako ohitura batzuk ditu... Irudiz eta azal-hegalez hornitutako liburu alai bat, lotara joateari eta lotarako ohiturei buruzkoa.
2-6 urte (urdina)
Mag ik eens in je bedge kijken?
Azal-hegal altxagarriak ditu.
Keywords: Loa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura