Kitty eta lorategiko sekretua - Harrison, Paula; Lovlie, Jenny; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2022)
Kittyk, Mandarinok eta Mixik lorategi zoragarria aurkitu dute teilatu artean ezkutaturik Landare ederrez eta apaingarri politez betetako leku liluragarria da. Mixik, guztiz kilikatuta, lorategia denei erakutsinahi die, baina zenbat eta katu gehiago joan lorategi hartara, haren edertasuna hondatzeko arrisku handiagoa dago. Gorde ahal izango ote du Kittyk lorategiko sekretua?
8 urtetik aurrera (gorria)
Kitty and the Sky garden Adventure
Keywords: Katuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura