Birusak eta bakterioak : proposamen didaktikoa 3, 4 eta 5 urte / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua] ; [egileak] María de la Fe García Martínez, Francisco José Jiménez Molina, Juan Manuel Ramírez Ruiz ; barruko marrazkiak, Joaquín París ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - García Martínez, María de la Fe (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2021)
"Birusak eta bakterioak 3, 4 eta 5 urte" materiala Ibaizabalek argitaratutako KLIK! proiektuaren barnean dago. KLIK! metodoak Haur Hezkuntzako bigarren zikloan proiektuetan oinarrituta ikastea ahalbidetzen du. Irakaslearen gidak ibilbide ugari eskaintzen ditu, proiektuko faseen arabera egituratuta, ikasgelako egoera ezberdinetara egokitzeko.