Mateo eta desagerketak - Monedero, Daniel; Cantone, Anna Laura; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Beldurrak hilik dagoenean, Mateo desagertu egiten da: brixt! Baina superbotere hau beldurgarri samarra da.... Superbotere hau ere arriskutsua ote da?
6-8 urte (urdina)
Mateo quiere desaparecer
Keywords: Haurren beldurra; Giza jokabidea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak