Non gogoa__ / [ilustrazioak] Pedro Oses ; [testuak] Javier Mina ; [itzultzailea, Josu Jimenez Maia] - Oses, Pedro (Denonartean, 2022)
"Non gogoa..." izeneko komikian Javier Minak idatzi eta Pedro Osesek marraztutako bederatzi istorio biltzen dira, denak ala denak 1980 eta 2000 bitartean sortuak eta orain berreskuratuak. Pedro Oses marrazkilariaren beste grina, mendizaletasuna, gureganatuko dugu gizakiaren eta naturaren arteko harreman berezi bat deskribatzen den komiki honetan. Hainbat herrialdetako gizon eta emakumeen bederatzi istorio, besteak beste, Iñaki Aldaia nafarrarena eta Bianca di Beaco italiarrarena.