Segmentu baten erdibitzailea : ondoz ondokoak, auzokideak eta erpinez aurkakoak. Osagarriak eta betegarriak / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2022)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan zer den segmentu baten erdibitzailea eta nola kalkulatu ahal den azaltzen da.