Banabil euskara-metodoa : lan-koadernoa B1 - Aio Aresti, Beatriz; Arizkorreta, Mikele; Dorronsoro Iraeta, Jone; Ezeiza Ramos, Joseba; Goikouria, Olatz; Irazabal Barrenetxea, Joseba; Lukas Odriozola, Ainhoa; Nazabal Iriberri, Jokin; Nieva, Estitxu; Sota, Asier; Etxabe Goñi, Itziar; Maiz, Dani; et al. (Aduna : Elkar, 2022)
BANABIL ikasgelan elkarreraginean erabiltzeko euskara-metodoa da. Komunikazioan oinarritua eta atazetan antolatua, bederatzi unitatetan egituratuta dago, Hezkuntza Arautura egokitu ahal izateko. Lan-koaderno honetaz gain, B1 mailan, Ikaslearen liburua, Irakaslearen gidaliburua eta material osagarri ugariz osatutako Banabil gunea daude. Liburuok bertsio digitala ere badute.Hauek dira BANABIL Lan-koadernoaren ezaugarriak:Unitate bakoitzak lau atal ditu: Testuak eredu, Ideiak adierazten, Hitzez hitz eta Artez eta zuzenGramatika-azalpenak eta horiek lantzeko 200 ariketatik goraAutoebaluazioa unitate bakoitzaren amaieranPaperezko liburua eta bertsio digitala autoerantzunekin, lan autonomorako
DBH eta Batxilergoa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2021eko deialdia)
2021/10/21
Keywords: Euskara -- Metodoak; EIMAk onetsitako materialak; Hizkuntzak ikasteko metodoak; Curriculumeko baliabideak