Teknopolis : emakumeak zientzian presente - Rementeria Argote, Nagore; Leturia, Iñaki; Pujol, Asier; Etxabe, Kar; Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] ; EITB, 2022)
"Teknopolis" Elhuyar Fundazioak ekoizten duen telebista-saioa da. 1999an jaio zen, eta, geroztik, astero ematen da, euskaraz ETB1ean, eta gazteleraz ETB2an. Publiko orokorrari zuzenduta dago, eta Euskal Herriko eta mundu osoko zientziaren, teknologiaren eta berrikuntzaren berri ematea du helburu. Erreportajeak, elkarrizketak, egungo albisteak eta oinarrizko zientzia-azalpenak eskaintzen ditu, era atsegin eta entretenigarrian. Aste honetako programan: Zientziako Emakume eta Nesken Nazioarteko eguna hizpide hartuta, emakume zientzialarien gogoetak eta bizipenak jaso ditu saioak. (2022ko otsailak 12).
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Emakume zientzialariak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak